, ,

Aubergine Mini-pizza

aubergine mini pizza

Jeg elsker små retter som er inspireret af italien, og det er disse små aubergine mini-pizzaer. Bunden er lavet af aubergine og derfor kan de også sagtens spises, hvis man f.eks. prøver at undgå brød og andre kulhydrater.

Fyldet på mine mini-pizzaer er vegetarisk og inspireret af en af mine absolutte italienske favoritter, caprese, så masser af tomat, mozzarella og basilikum. Men i det er jo ligsom med alle andre pizza, hvor man kan bruge det fyld man aller bedst kan lide.

aubergine mini-pizza klar til at spise


ca. 12 mini pizzaer
30 minutter

  • 1 Aubergine
  • Rød pesto
  • 125 g. champignon
  • 12 cherry tomater
  • Basilikum
  • 125 g. mozzarella

Start med at tænde ovnen på 220 grader. Skær auberginerne i skiver og læg dem på en bageplade og drys med salt, og så sættes de i ovnen i 15 min. Mens de hygger sig derinde, steges champignoner, og tomaterne skæres i halve.

aubergine mini-pizza, de første trin

Når auberginerne kommer ud svare det til at pizzaen nu skal have fyld på. Jeg brugte en rød pesto som bund, men man kunne også sagtens bruge en almindelig tomat-pizza-sovs, men i det her tilfælde skal der ikke bruges andet end et par skefulde så pesto’en virkede på mig lidt nemmere, end at starte på at lave en sovs eller at skulle åben et kæmpe glas.

Resten af fyldet var stegte champignoner, halverede cherry tomater, basilikum blade – let hakket, og til sidst frisk mozzarella ost.

aubergine mini-pizza, nu med fyld

Og så skal de i ovnen igen, denne gang under grillen i 5 hurtige minutter.

…Og så er de klar til at spise med det samme.

aubergine_mini_pizza_mmm

 

0 KOMMENTARER

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *