,

Aubergine og tomatsovs – nemt og hurtigt

aubergine-tomat

Denne ret er super nem, og kræver næsten ingenting og den passer næsten sig selv. Og så passer den rigtig godt til mange slags tilbehør – det helt klassiske er at servere den til frisk pasta.


2 personer
20-25 minutter

Pasta:


Skær champignoner og auberginer i henholdsvis skiver og store tern. Og start med at stege champignonerne til de begynder at afgive lidt væde tilsæt auberginerne og lad dem stege til de begynder at tage lidt farve, imens skæres tomaterne i både, og puttes på panden (tomaterne må gerne være lidt modne). Når det helte har simret lidt og tomaterne så småt er ved at gå i opløsning og få det hele til at minde lidt mere om en sovs, så tilsættes tomatpesto eller tomat/chilipasta – En rød pesto fra supermarkedet kan også sagtens bruges. Smag til med salt og peber. Og så er der serveret.

Oprindeligt lavede jeg denne ret, kun med auberginer og tomat, men efterhånden som jeg har lavet den rigtig mange gange har der været mange andre grønsager med på panden.

Som udgangspunkt er det en vegetar ret, men man kan jo nemt stege kød med, eller evt. stege noget ved siden af. Jeg har flere gange stegt en torskefilet ved siden af.

2 KOMMENTARER
  1. A + K = ♥
    A + K = ♥ says:

    Lækkert! Laver ofte netop aubergine/svampe/tomat-gryde selv – jeg putter ofte løg, kikærter/bønner i, og evt en rest kylling – så har man en perfekt gang “alt muligt”-gryde (:

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] bruger den bl.a. når jeg laver min hurtige aubergine og tomatsovs, det er en super nem måde at tilsætte masser af smag […]

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *