Bøf tartare

bjtatar_2-1

For mange af jer virker det måske frastødende at spise råt kød – men vi synes begge, at det smager godt. Den bøf tatare, der ligger der på tallerkenen blev en lidt for stor mundfuld for Trine, der måtte stege noget af det på panden: Men det smager altså dejligt, hvis man er til den slags.

Den bedste af slagsen får man næsten i Frankrig, og det kan klart anbefales at prøve det, hvis man stadig er tartare-jomfru.

Det er super let at lave: Det er bare at blande alle ingredienserne sammen, og da det skal spises råt, så formes farsen til to store bøffer, der hver lægges på en skive ristet brød. Vi spiste det med kartoffelbåde.


2 personer
15 minutter


  • 300 gr hakket, magert oksekød fra slagteren
  • 2 tsk Sennep
  • Kapers
  • 1 skalotteløg
  • 2 pasteuriserest æggeblomme
  • 2 tsk revet peberrod
  • 1 lille håndfuld persille
  • Salt og peber

0 KOMMENTARER

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *