Fynsk kartoffelsalat

Fynsk kartoffelsalat

Kender du det, at man har lyst til en let og lækker salat, men ikke bare den man plejer. Vi kastede os over en ny og sommerlig variant af kartoffelsalat med stor succes.


4 personer
45 minutter

  • 800 g små kogte Kartofler
  • 1 agurk i tern
  • 1 bundt radiser
  • 1 bundt purløg
  • Sort friskkværnet peber
  • Havsalt
  • 200 g rygeost
  • 125 g Creme fraiche

Rør en dressing sammen af rygeost, creme fraiche, salt, peber og purløg. Kartofler og agurker skæres i tern og radiser i tynde skiver. Dressing og grønsager blandes og vupti… lækker og klar til servering.

Salaten er lækker til det meste sommermad, men vi valgte at servere den til vores grillede and, som sammen med rødbedesalat gav en lækker og ny måde at nyde andesteg på.

2 KOMMENTARER
    • Michael og Sebastian
      Michael og Sebastian says:

      Jamen, den er da straks under opsejling og kan findes på bloggen i løbet af ugen. :)

      Svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *