, ,

Gulerods-kartoffelsuppe

gulerods-kartofel-suppe

– med chili, kokosmælk, ingefær og hvidløg.

Fik denne lækre suppe hos en veninde den anden dag, og den bliver helt klart efterårets store hit her på adressen!!


4 personer
45 minutter

  • 6 store gulerødder
  • 7 store kartofler
  • 3 løg
  • 2 bouillonterninger
  • 2-4 fed hvidløg
  • 1 chili (tilpas evt. selv)
  • 2 spsk. revet ingefær
  • 1 ds. kokosmælk
  • 2 spsk. citronsaft
  • Salt og peber

Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i mindre stykker og så op i en gryde, med vand til de lige er dækket. Pil løgne og skær dem i mindre stykker. Løg + bouillonterninger puttes også i gryden og suppen sættes over. Mens den så småt kommer op og simre, tilsætte chili, ingefær og hvidløg. Lad det små-koge i ca. 20-25 minutter til kartoflerne er helt møre og nemt går i stykker.

Blend suppen med en stavblender og tilsæt det meste af kokosmælken (ca. 330 ml.), samt citronsaften, og så skal der smages til med salt og peber.

Server denne flotte og velsmagende suppe med flûte eller ristet brød og evt. lidt ekstra chili eller hot sauce. Kan også bruges som forret.

0 KOMMENTARER

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *