Havregrød med banan og lakrids

Banangrød med lakrids_1

Vi er begyndt at lave havregrød til morgenmad  – og det smager altså bedre, end det lyder. Indtil nu har den stået på revet æble og måske lidt kanel på toppen, men det var indtil vi prøvede denne version. Det smager fantastisk med banan og lakrids sammen i grøden. Hvad vi kommer ovenpå afhænger lidt af, hvad vi har i køkkenskabene.


2 personer
5 minutter

  • 2 dl havregryn
  • 3 dl mælk (ca!)
  • 1 banan
  • 1 tsk lakridspulver
  • Salt
  • Pynt eventuelt med æble og mandler som her

Kom havregryn, mælk og salt i en gryde og varm det op. Kom herefter 1 moset banan i sammen med lakridsen, rør rundt og server straks.

TIP: Det er lettere at mose bananen før den kommer i grøden. Vi gør det på en alternativ men effektiv måde: Op i et glas med bananen, og så bliver den klippet i stykker med en ren køkkensaks nede i glasset (vi moser avocado på samme måde).

 

6 KOMMENTARER
    • Trine & Janus
      Trine & Janus says:

      UNDSKYLD det sene svar. Bloggen har været i bero (alt for) lang tid og nu er vi på vej tilbage ‘in the game’ ;-) jeg har købt det i Torvehallerne i København, men de forhandler det mange steder, hvor man også kan få Johan Bülow lakrids.
      Mvh
      Trine

      Svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *