hvidkålssalat

Den her salat er fantastisk – især, hvis du godt kan lide lidt salt eller soya til dit kød. Det første du gør er at lave din dressing. Og det gør du ved at hælde din soya op i en gryde sammen med hakket chili (med kerner) og hvidløg. Dette lader du så stå og småsimre i 10 minutters tid til det har reduceret til ca halv mængde. Når det er koldt sier du chili og hvidløg fra (vi brugte en the-pose) og så kan du hælde det ud over dit fintrevede hvidkålshoved. Top salaten med lidt citronsaft og server.


4 personer
15 minutter


  • 1/2 hvidkålshoved
  • 2 dl soya
  • 1 chili
  • 1 fed hvidløg
  • Citronsaft

2 replies
  1. Katrine H.
    Katrine H. siger:

    Jeg elsker soya og bruger det altid til salater :) Jeg tænkte på, om ikke det vill smage fint med chili og hvidløg i – altså droppe siningen? Det er måske en ligegyldig detalje, tanken slog mig bare lige!

    Svar
    • Trine & Janus
      Trine & Janus siger:

      Hej Katrine, ork jo :) Jeg tror, at det mest afhænger af, om man er sart overfor chilistykker og hvidløg. Hak det hele fint, og så tror jeg faktisk at chilien bidrager til salaten med noget god farve.

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *