Kryddersmør ala Bearnaise

Kryddersmør ala Bearnaise

Første gang vi smagte det her smør udbrød vi i kor “det smager af bearnaise!, det er ligesom at spise bearnaise på brød”, det var til et arrangement på vores arbejde og det var vores kokke fra kantinen, der havde lavet det, så vi skyndte os at få opskriften.


10 minutter


  • 100-150 g. smør
  • 1 bdt. frisk estragon
  • hvidvinseddike

Kryddersmør er jo meget enkelt at lave, så hele hemmeligheden er bare, at der skal bruges en masse frisk estragon og lidt hvidvinseddike, det er lidt på slump, men der skal ikke så meget til, og man kan med fordel smage lidt til undervejs.

En stor success både til brød, bagte kartofler og hvad man ellers kan finde på.

1 KOMMENTAR
  1. Marian
    Marian says:

    Uhmnn! Det kunne være jeg skulle skifte min hjemmelavede persille-hvidløgssmør ud med jeres version til de bagte kartofler i morgen… det lyder som et HIT! Og måske er estragon bare smagen af bearnaise…

    Meget fin blog btw!

    Kh Marian
    Brændstof

    Svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *