bæris

Nogen gange er det rart med desserter der ikke tager mere end 5 minutter eller som man næsten kan lave ud af ingenting.

Denne lynhurtige bæris er en af mine yndlings desserter, også til gæster, for nogen gange er der jo rigeligt at se til hvis man roder sig ud i tre eller flere retter.

Denne opskrift er til 2 personer så hvis du vil lave den til gæster skal der nok lige ganges lidt op.


2 personer
5-10 minutter


  • 100 g. frosne bær
  • 1/4 l. piskefløde
  • 2 spsk. florsukker
  • Chokoladespåner

Hæld 100 g. frosne bær, en kvart piskefløde og 2 spsk. florsukker op i en blender, og blend! Det er det hele. Fordel i 2 glas og server straks, bemærk den smelter forholdvis hurtigt. Pynt med chokoladespåner.

Bæris i glas Blendes

 

 

 

 

 

 


 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *