Marokkansk mint tea

marokkansk mint tea

Te hører ofte vinteren til, men denne marokkansk mint tea er en lækker forfriskning også på en sommeraften. Tradionelt set drikker man denne te for at fordøje maden bedre.


6-8 glas
10 minutter

  • 3 tsk. grøn the
  • 3 spsk. rørsukker
  • 10 stilke frisk mynte
  • 8 dl. vand.

Start med at koge vandet. Mens det koger skylles mynten og bladene pilles af kvistene. Når vandet har kogt hældes en lille smule op i tepotten og den skyldes over. Vandet hældes ud og nu mixes mynteblade med grøn te og rørsukker, hvis man ikke ønsker, at den skal være alt for sød kan man spare lidt på sukkeret, men det er en sød drik. Når det er mixet godt nede i tepotten tilsættes 8 dl. kogende vand og det røres kort og skal så trække i 3 minutter, og så er den klar til at blive serveret, gerne med et lille mynte blad som pynt i glasset.

marokkansk mint tea marokkansk mint tea


 

0 KOMMENTARER

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *