muffins med rabarber og marcipan

Der kan vist ikke være tvivl om, at vi elsker rabarber og marcipan. Vi ved godt, at det ikke er rabarbertid mere, men vi har altid nogle rabarber på frys, så vi kan lave lækre ting som disse skønne muffins.

Hvis du ikke har nogle rabarber, så kan du sagtes bruge andre bær eller eksempelvis æbler og kanel, som jo passer perfekt til den æble sæson som der er over os nu.


25 styk
ca. 45 minutter

  • 500 g smør
  • 500 g sukker
  • 400 g mel
  • 500 g æg
  • 75 g marcipan
  • 5 g bagepulver
  • 200 g rabarber

Sukker, marcipan og 250 g smør røres sammen til en masse. Tilsæt resten af smører og rør i et par minutter. Derefter tilsætte et æg af gangen, mens der røres stillet og roligt.

Dernæst tilsættes mel og bagepulver til en ensartet masse. Til sidst tilsættes rabarberne og der røres rundt.

Dejen kommes op i forme og bages ved 200 grader i ca.15-20 min.

… og så er de klar til at blive serveret, mmm der er bare ikke noget bedre end friskbagte muffins.

muffins med rabarber og marcipan

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *