Raita 1

Den indiske udgave af tzatziki, raita, er rigtig god som tilbehør til lam, som dip eller naturligvis til indiske retter.


4-6 personer
15 minutter


  • 1 agurk
  • 250 g. yoghurt naturel
  • Mynte
  • Cayennepeber

Agurken flækkes på langs og kernerne skrabes ud. Herefter rives den – ellers skæres i små tern – og blandes i yoghurten. Vi anvender normalt en græsk yoghurt, da den har en god cremet konsistent i forhold til almindelig naturel yoghurt, man dog kan vælge at dræne yoghurten for at få samme cremede konsistens.

Blandingen tilsættes hakket frisk mynte (eller tørret mynte, der afgiver en kraftigere smag end den friske), en anelse cayennepeber og smages til med salt og peber.

Nemmere kan det ikke være – velbekomme.

Raita

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] hakket koriander og mynte samt olie, salt og peber, som vi serverede til lammekøllen sammen med raita og naan […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *