Waldorfsalat

Waldorfsalat

Hvorfor er det lige, at waldorfsalat skal give associationer til 80’erne og gammeldags oksesteg, når det i virkeligheden er en fantastisk salat, der kan bruges til rigtig mange formål – også selvom man endnu ikke har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet.


4 personer
20 minutter

  • 2 æbler
  • 3-4 stilke bladselleri
  • 300 g. stenfri vindruer
  • En håndfuld valnødder

Dressing:

  • 3½ dl. fromage fraiche
  • 1-2 spsk. sukker
  • ¼ tsk. groft salt

Rens bladselleri og skær stilkene i små stykker på tværs – behold eventuelt toppene til at pynte salaten med. Halvér druerne og fjerne kerner, hvis de ikke er stenfri. Æblerne skæres i tern og det hele kommes i en skål.

Smag fromage fraiche til med sukker og salt og vend det sammen med grønt og valnøddekerner, der er hakket groft. Stil salaten i køleskabet, så den er kold og frisk ved servering.

Waldorfsalat

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *