spaghetti og kødboller

Den anden dag lavede vi pasta med kødboller i ægte Lady & Vagabonden stil. Vi krydrede dem rigtig godt, og de smagte helt fantastisk. Det ser måske simpelt ud – men det er kun udførelsen, der er simpel. Selve smagen er faktisk meget bedre, end man måske tror, hehe. Så er de solgt – nu til opskriften.

 


4 personer
30 minutter

Tomatsovsen:

  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk tomat puré
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille skalotteløg
  • Citronsaft
  • Salt & peber

Kødbollerne:

  • 500 gr hakket oksekød
  • 100 gr stegt og hakket serano-skinke
  • 1 æg
  • 1 spsk mel
  • 2 skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 små hakkede chili (smag og behag, hvor stærke de skal være)
  • 10 hakkede oliven
  • Revet citronskal
  • Frisk basilikum
  • Frisk rosmarin
  • Lidt olivenolie
  • Salt og peber

Alle ingredienserne til bollerne blandes sammen til en fars. De formes og herefter steges de. Til sidst hældes tomatsovsen vedi panden, og vupti – så er det færdigt. Server med pasta og riv lidt parmesan udover. Et ‘squiz’ citron er også dejligt :-)

 

4 replies
    • Trine & Janus
      Trine & Janus siger:

      Det er vi sørme glade for at høre – og vi er også selv ret glade for disse kødboller. Lavede dem til mine veninder den anden dag, og igen var det en succes :-) mvh Trine

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *