Nu havde vi hørt så meget godt om Meyers kanelsnurrer, at vi absolut måtte prøve dem. Og de er så absolut godkendt! De skal altså også være gode, når man skal ælte i 40 minutter og de skal hæve i 3 timer…!
16-22 styk
ca. 4 timer inklusiv hævetid
ca. 4 timer inklusiv hævetid
—
DEJEN:
- 5 dl kold sødmælk
- 50 g gær
- 1 stort æg
- 1 kg hvedemel
- 150 g sukker
- 15 g havsalt
- 12 g stødt
- kardemomme
- 150 g smør
FYLD:
- 125 g blødt smør
- 125 g sukker
- 2 spsk. stødt kanel
DESUDEN:
- 1 sammenpisket æg
- til pensling
- lidt sukker til at drysse med
Vi vil ikke kopiere opskriften her på bloggen, så du kan finde den på Meyersmadhus.dk. Der var dog nogle ting, som vi gjorde anderledes:
- Vi æltede i hånden og æltede derfor “kun” 2 x 15 minutter i stedet for 2 x 20 minutter.
- Vi rørte remoncen op, inden vi smurte den på dejen.
- Vi lavede dem lidt mindre og fik 22 kanelsnurrer i stedet for de 16, som der står i opskriften.
Og så hjælper det nok at se denne video på Youtube i forhold til formningen af dem:
Mmmh… Kanelsnurre går aldrig af mode!
– Anne
Forsøger at lade være med at savle alt for meget :-)
Det tager jeg som et kompliment :)
Prøv endelig opskriften, for man skuffes ikke.