Screen shot 2013-08-25 at 7.26.50 PM

Nu havde vi hørt så meget godt om Meyers kanelsnurrer, at vi absolut måtte prøve dem. Og de er så absolut godkendt! De skal altså også være gode, når man skal ælte i 40 minutter og de skal hæve i 3 timer…!


16-22 styk
ca. 4 timer inklusiv hævetid

DEJEN:

  • 5 dl kold sødmælk
  • 50 g gær
  • 1 stort æg
  • 1 kg hvedemel
  • 150 g sukker
  • 15 g havsalt
  • 12 g stødt
  • kardemomme
  • 150 g smør

FYLD:

  • 125 g blødt smør
  • 125 g sukker
  • 2 spsk. stødt kanel

DESUDEN:

  • 1 sammenpisket æg
  • til pensling
  • lidt sukker til at drysse med

Vi vil ikke kopiere opskriften her på bloggen, så du kan finde den på Meyersmadhus.dk. Der var dog nogle ting, som vi gjorde anderledes:

  • Vi æltede i hånden og æltede derfor “kun” 2 x 15 minutter i stedet for 2 x 20 minutter.
  • Vi rørte remoncen op, inden vi smurte den på dejen.
  • Vi lavede dem lidt mindre og fik 22 kanelsnurrer i stedet for de 16, som der står i opskriften.

Og så hjælper det nok at se denne video på Youtube i forhold til formningen af dem:

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *