feltsalat-persille-pamesan

Jeg er blevet meget glad for feldsalat – kaldes vist også for vårsalat, men det er i hvert fald godt :) og kombineret med bredbladet persille og parmesan får man en nem, og virkelig lækker salat, som passer perfekt til de mange sommeraftener med grill og hygge.


4 personer (som tilbehør)
10 minutter


  • 1 bk. Feldsalat
  • 1 stor håndfuld bredbladet Persille
  • ca. 50 g. Parmesan

Skyld og slyng feldsalat – jeg bruger altid min salatslynge :) Persillen skal have samme tur, og så skal den hakkes groft – Tip: Jeg synes ofte det er nemmere at klippe persille og hvis det skal være fint hakket er tricket at klippe persillen i et glas. Feldsalat og persille blandes i en stor skål og drysses med groft revet parmesan. Og så er salaten klar som lækkert tilbehør.

feltsalat

2 replies
  1. Marian
    Marian siger:

    Jeg kan også godt lide smagen af feldsalat, men jeg synes det kan være lidt svært at få alt jorden af de der småbitte rødder. Og jordknas er altså ikke min favorit i salaten…. Lyder ellers så godt med persille og parmasan.

    Svar
    • Gitte
      Gitte siger:

      Hej Marian,

      Jeg er helt enig det er ikke rart når salaten knaser på den måde! Jeg prøver altid at skylle det ekstra godt og hvis der er store rødder nipper jeg dem af :)

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *