Roulade flødeskum og kirsebær på toppe

Roulade er undervurderet! Især hjemmebagt roulade! Jeg har nok også lidt svært ved at blive super begejstret for den der sløje roulade nede i supermarkedet, men når den er hjemmebagt og helt frisk så er det altså en helt fantastisk ting. Og så tager det ikke lang tid + ingredienserne er noget man ofte har i huset. Så det er den perfekte eftermiddagskage hvis man lige bliver lidt lækkersulten.

Og hvis det nu skal være lidt mere festligt så kan man som jeg har gjort her gå all in på flødeskum, krymmel og kirsebær på toppen.


4-6 personer
25-30 minutter

  • 2 æg
  • 100 g sukker

Start med at tænde ovnen på 275 grader.

Pisk æg, sukker og vand godt, derefter sigtes mel og bagepulver i. Dejen fordeles på et stykke bagepapir i en bradepande og bages ved 275 grader i ca. 5 min eller til den er lysegul. Hold øje for det går stærkt.

Vend straks ud på et sukkerdrysset papir. Smøres jævnt med et tyndt lag syltetøj og rulles straks.

Nem Roulade - step by step

Her brugte jeg alm. hindbærsyltetøj fra supermarkedet, men jeg har tidligere lavet rouladen med hjemmelavet rabarbermarmelade og det kan virkelig også anbefales.

Opbevares i en tæt bøtte når den er kølet af – hvis der altså er noget tilbage ;)

roulade med flødeskum

1 svar
  1. Amalie
    Amalie siger:

    Mums, hvor ser det bare lækkert ud og indbydende ud! Det skal klart afprøves næste gang der kommer gæster i huset :-)
    Knus Sundesager.dk

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *