25 minutter
—
- Pasta efter ønske
- Carl Johan svampe (Så mange du kan finde eller mindst 200 g! Alle andre svampe kan bruges såsom: Kantareller, Shiitake, Portobello osv. Man kan jo også sagtens blande de forskellige efter ønske.)
- 2 store løg (eller 4-5 Charlotte løg)
- Persille
- 200 g. Parmesan
- 1/4 L fløde
- Smør
- Peber
- Økologisk citron
Start med at rengøre svampene. HUSK brug ikke vand men en tør lidt hård pensel. Børst svampene helt fri, især hvis der er sandjord på dem! Derefter skæres svampene i ønskede skiver, ikke for små stykker for så kan de blive lidt slimede og “mushy”.
Hak løg og persille (gem lidt til dekoration!)fint og riv hele parmesanen. Pastavandet sættes over og brug gerne rigeligt med vand-pastaen bliver bedst hvis den koger i masser af vand!
Smør en stor pande med smør og rist svampene med lidt salt og paber på rimelig høj varme indtil de får en let gylden farve. Tilsæt en klat smør, løg og persille. Vend rundt i det hele og steg indtil at løgene er blevet gennemsigtige. Tilsæt så fløden i små mængder indtil at det hele bliver lidt sauce agtig og “sætter sig” som en cremet tyk sauce.
Når pastaen er kogt vendes den i saucen sammen med masser af parmesan. (Gem lidt til dekoration!)
Anret pastaen med lidt revet citronskal, Parmesan og lidt persille.
Velbekomme!
Lækre ingredienser! mums!
…in the making …
… and in nature.
Tak til Jacob for flotte billeder og lækker opskrift – læs også Jacobs blog her – den handler mest om jagt…
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!