Kender du det, at man har lyst til en let og lækker salat, men ikke bare den man plejer. Vi kastede os over en ny og sommerlig variant af kartoffelsalat med stor succes.
4 personer
45 minutter
45 minutter
—
- 800 g små kogte Kartofler
- 1 agurk i tern
- 1 bundt radiser
- 1 bundt purløg
- Sort friskkværnet peber
- Havsalt
- 200 g rygeost
- 125 g Creme fraiche
Rør en dressing sammen af rygeost, creme fraiche, salt, peber og purløg. Kartofler og agurker skæres i tern og radiser i tynde skiver. Dressing og grønsager blandes og vupti… lækker og klar til servering.
Salaten er lækker til det meste sommermad, men vi valgte at servere den til vores grillede and, som sammen med rødbedesalat gav en lækker og ny måde at nyde andesteg på.
Uh, en god opskrift på rødbedesalat ønskes :)
Jamen, den er da straks under opsejling og kan findes på bloggen i løbet af ugen. :)