kartofelrester_1

Vi laver ofte for mange kartofler og i stedet for at smide resterne ud eller tænke “at de vil være god på en kartofelmad”, så bruger vi dem rent faktisk. Vi moser dem og rør dem op med mælk og smør og tilføjer lidt krydderier eller andet. Og så er det enten ned i en sprøjtepose og ind i ovnen (hos os en frysepose med hul i hjørnet), eller lave klatkager og stege dem på panden.


10 minutter

I dem alle:

  • Kartofler
  • Mælk
  • Smør
  • Salt & peber

Variation 1:

  • Kapers
  • Rygeost

Variation 2:

  • Wasabi
  • Revet gulerod
  • Forårsløg

Variation 3:

  • Hvidløg
  • Citron

Denne variation er med kapers og rygeost, men vi har også listet et par andre variationer – det er bare at prøve sig frem.

Vi bruger dem som tilbehør til det meste.

6 replies
    • Trine & Janus
      Trine & Janus siger:

      Jamen – hvorfor ikke :)
      Denne “opskrift” kom til os ved et tilfælde, da vi havde mange kartoffelrester som vi ikke nænnede at smide ud. Hvis vi havde en frituregryde, så havde vi med sikkerhed også afprøvet det.

      Svar
    • Trine & Janus
      Trine & Janus siger:

      Hej Maria Silje,
      Det er bare at prøve … og der er sikkert massevis af variationer vi ikke har tænkt på.

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *