Hej med jer. Så skete det. Vi kom tilbage. Vi har det godt tak – vi havde bare brug for en pause fra bloggen. Men vi har flere gode retter og opskrifter i ærmet, som vi lægger på bloggen i den nærmeste fremtid. Denne er jo faktisk nærmest snyd, da vi har tyvlånt den fra Tv2.dk, der vist har tyvlånt den fra chefkonditor Peter kofod Odense Marcipan. Anyways. Rabarber. Marcipan. Masser af sukker. What´s not to like?
30 minutter
—
SUPPE:
- 500 g rabarber (1-2 bundter)
- 500 g sukker
- 1 liter vand
- 6 stk. nelliker
- Saft af 1 citron
CROUTONER:
- 200 g Ren Rå Marcipan
- Rørsukker
- Fintrevet citronskal af usprøjtet citron
Suppen
Rens dine rabarber og skær dem i mindre stykker (ca. 2-3 cm lange). Smid dem op i en gryde sammen med resten af ingredienserne og kog det op. Lad det hele simre i 15-20 minutter. Si herefter suppen og lad den afkøle. 1 time inden servering sætter du seks tallerkner i køleskabet (eller hvor mange I nu er) og suppen i fryseren. Voila! ISKOLD rabarbersuppe. Server med marcipan croutoner.
Croutoner
Skær marcipanen i små tern. Miks rørsukker og citronskal på en stor tallerken og rul dine marcipantern heri. Læg dem på en bageplade og bag dem i 8-10 minutter (eller til de er gyldne) i en forvarmet ovn på 225 grader.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!