Salat med bagte rabarber

En lækker og anderledes sommersalat til de lyse aftner. Den har lidt af det hele, sødme, syrlighed og salt. Og så har den jo vigtigst af alt rabarber som vi ææælsker.


4 personer
45 minutter

  • 4 rabarberstilke
  • 2 spsk. sukker
  • En stor håndfuld mandler
  • 2 tsk. honning
  • ½ tsk. salt
  • 2 avokado
  • spinat

Vask og skær rabarberne i mindre stykker, og dys sukker over dem på en bageplade (med bagepapir). Rabarberne bages i en forvarmet ovn, 200 grader, i ca. 20 minutter. Rabarberne skal være bagt, men må ikke falde fra hinanden.

Mens Rabarberne hygger sig i ovnen, ristes mandlerne på en tør pande til de er gyldne. Derefter tages de af, og der hældes honning og salt over, herefter stilles de til afkølning. Spinaten skyldes og avokadoen skæres ud og det hele anrettes. Rabarberne må gerne lige køle lidt af.

Tip: kan evt. serveres med en lille olie/citron dressing.

Salat med bagte rabarber

Salat med bagte rabarber

1 svar
  1. Monsterscircus
    Monsterscircus siger:

    Det var dog en fortræffelig måde at bruge rabarberne på! Kan lige forstille mig at de komplimenterer de cremede avokado og de søde mandler super fint. Den SKAL jeg lave til i morn aften! Tusind tak for opskriften, bukker og nejer. Ha en dejlig weekend og Sankt Hans

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *