Hold da magle, hvor nyder man synet af solstrålerne i landskabet hva?
Og i den anledning vil vi meget gerne dele denne lækre, men mest af alt utrolig nemme, opskrift med jer. Vi vender ret ofte tilbage til den, når foråret og sommeren raser udenfor, og vi ønsker noget lækkert, smagfuldt og hurtigt at lave, når vi kommer hjem fra job.
30 minutter
—
- 1 Avocado
- 1/2 skalotteløg
- Citronskal (øko)
- 1/2 tsk. Wasabipaste
- Salt&Peber
- 2 store tunbøffer
- Blandet salat
- Kartofler
Vi starter med avocadoen, hvis indhold puttes i en skål. Citronskallen tilføjes, men pas på med mængden, da den kan komme til at dominere for meget. Vi snitter derefter det halve skalotteløg meget fint og putter i blandingen. Til slut tilsætter vi wasabipaste, som vi køber på tube. Hvor meget vi bruger, afhænger af vores trang til “friskheden” i cremen … vi ved hvad der sker, når der kommer for meget wasabi på vores sushi (wooooow!!!), men vi bruger nok en halv tsk. paste. Lidt salt og peber, og den kan stå og trække mens vi laver resten.
Tunbøfferne steger vi på en glohed pande – hvis man har en grillpande, så er det super. Bøfferne skal ikke have særligt længe. Vi plejer at sige 1,5-2 minutter på hver side, men det er som med almindelige bøffer – det afhænger af størrelsen og hvor meget/lidt stegt man kan li dem. Vi kan li dem som på billedet, og der har de fået ca. 1,5-2 minutter på panden, og så giver vi dem lidt salt og peber når de er færdige.
Denne gang havde vi en meget let salat med spinatblade, letstegte grønne asparges og æbleeddike, og desuden nogle lækre danske pillekartofler, der efter kogning var stegt lidt på panden.
Velbekomme!
Mums det ser frøderen ud!
Sejt! Takker
hvor ser det godt ud!
http://agoodiebag.blogspot.com/
Hej Natalie. Mange tak skal du have.