Denne hvide chokolademouse er perfekt til dem der tænker, det lyder måske lige lovlig sødt til mig! – for passionsfrugten giver den det perfekte tvist, og gør den helt uimodståelig.
4 personer
30 minutter + min. 4 timer i køleskab
30 minutter + min. 4 timer i køleskab
—
- 150 g. Hvid chokolade
- 2,5 dl. piskefløde
- 6 æggeblommer (pasteuriserede)
- 50 g. rørsukker
- 4 passionsfrugter
- + lidt revet chokolade
Smelt den hvide chokolade forsigtigt over vandbad (eller brug evt. en chokoladesmelter hvis du alligevel har sådan en i skabet) Pisk fløden til skum, og stil det til side. Pisk æggeblommerne hvide med rørsukkeret, og rør den smeltede chokolade i. Vend flødeskummet i chokoladeblandingen lidt af gangen. Vend forsigtigt kødet fra 2 passionsfrugter i moussen. Fordel moussen i 4 portionsskåle og stil dem i køleskabet i min. 4 timer.
Server den kolde mousse med kødet fra en halv passionsfrugt og lidt chokoladespåner på toppen af hver.
Trackbacks & Pingbacks
[…] Chokolademousse er godt! og det samme er hvid chokolademousse, men for at det ikke skal blive alt for sødt, tilsætter jeg altid en eller anden lidt syrlig frugt eller smag. Og nu hvor det et sommer blev det denne gang til en hindbær version. En anden favorit er passionsfugt – opskriften på den kan du finde her: Hvid chokolademousse med passionsfrugt. […]
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!