Vandmelon_juicen

Efter en lille ferie på Maldiverne er jeg nu kommet hjem med en ny favorit drik. Og det er så simpelt at det undre mig jeg aldrig har tænkt, at det var en mulighed at lave en vandmelon om til frisk og lækker velsmagende juice. Jeg har altid været utrolig glad for vandmelon, og denne nye måde at drikke det på har ikke gjort min begejstring mindre – og sæsonen for vandmeloner herhjemme er jo kun lige begyndt.

Jeg er også i fuld gang med at finde på nye varianter – tænker at ingefær og lime ville give juicen et lille twist, så det må jeg prøve næste gang. Jeg tænke også at vandmelon juice med rom eller vodka vil gøre det som en perfekt sommerdrink til en varm og lys sommeraften, med grillen tændt ved siden af.


ca. 1 liter
15 minutter


Alt hvad du slal bruger er:
1 lille Vandmelon


Fremgangsmåden er simpel, skær vandmelonen i mindre stykker og fyld dem op i din blender, blend til vandmelonen er helt flydende – det tager ikke lang tid. En vandmelon uden sten anbefales, da det ellers kan tage en hel del tid at alle de små fjerne sten, som ikke er så rare at få på tværs i sugerøret ;)

Frisk_Vandmelon_Juice

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *