Hvorfor er det lige, at waldorfsalat skal give associationer til 80’erne og gammeldags oksesteg, når det i virkeligheden er en fantastisk salat, der kan bruges til rigtig mange formål – også selvom man endnu ikke har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet.
4 personer
20 minutter
20 minutter
—
- 2 æbler
- 3-4 stilke bladselleri
- 300 g. stenfri vindruer
- En håndfuld valnødder
Dressing:
- 3½ dl. fromage fraiche
- 1-2 spsk. sukker
- ¼ tsk. groft salt
Rens bladselleri og skær stilkene i små stykker på tværs – behold eventuelt toppene til at pynte salaten med. Halvér druerne og fjerne kerner, hvis de ikke er stenfri. Æblerne skæres i tern og det hele kommes i en skål.
Smag fromage fraiche til med sukker og salt og vend det sammen med grønt og valnøddekerner, der er hakket groft. Stil salaten i køleskabet, så den er kold og frisk ved servering.
Dejlig med retro, vi fik det altid hjemme hos min farmor. Det smager rigtigt dejligt. Ha en god dag!
Jeg elsker elsker virkelig waldorfsalat! Det er viirkelig det bedste!
http://agoodiebag.blogspot.dk/