Trines familie (inklusiv medbloggerne Michael og Sebastian) kigger forbi på næste søndag, og vi har lovet at ekselere lidt i køkkenet – What to do?!?!? Jo, vi har jo fået lidt inspirationskilder i julegave, og en af de vældigt gode, er Meyers Almanak kogebog. Den er virkelig god, og vi besluttede os for denne ret, der blev testet i går – lækker sag!
Faktisk en ret nem ret at gå til, bare man har tiden til det.
Løg, hvidløg, og ingefær steges let i en gryde. Krydderierne tilsættes, og steges med i nogle minutter. I med lammet, og lad det brune godt i gryden, inden flåede tomater, og tomatpuré slynges i. Lad retten simre lidt før yoghurten tilføjes, og så skal retten ellers bare have godt med tid under låg (1 time min.) – kødet skal næsten falde fra hinanden.
Vi supplerede med ris, brød og ikke mindst en omgang frisk koriander oveni hatten – Pissegodt!
2 personer
2 timer
—
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 5 gr frisk ingefær
- 2 spsk rapsolie
- 2 tsk garam masala
- 1 tsk gurkemeje, korianderfrø og chilipulver
- 300 gr lammebov i tern
- 200 gr flåede tomater
- 1 spsk tomatpuré
- 1 dl yoghurt natural
- Salt og peber
- 1/2 bundt frisk koriander
- Ris og brød
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!