silde æggesalat

Salater i supermarkedet er ikke særlig inspirerende, og oftes består de hovedsagligt af mayonnaise og tilsætningstoffer. Men med få gode råvare kan man lave mange lækre kombinationer, der er meget mere inspirerende, smager af mere og sikkert også lidt sundere. Denne salat kan laves både med røget makrel eller røget sild, alt efter hvad man er i humør til eller hvad man kan få fat i.


30 minutter

  • 1 Røget sild
  • ½ Tomat
  • 1 Hårdkogt æg
  • Et lille bundt purløg
  • 1-2 spsk. Mayonnaise

Fisken, her en røget sild, pilles i små stykker og de små ben pilles fra i samme omgang, det kan tage lidt tid, hvis man gerne vil af med alle benene, men det er det hele værd. Tomat og æg skæres i små tern og purløg kippes. Når alle ingredienserne er klargjort, mikes de i en skål med 1-2 spiseskefulde mayonnaise.

silde æggesalat

Serveres på rugbrød, evt. med lidt salt og peber og purløg på toppen, og nydes ekstra godt hvis man kan sidde i solen og spise sine madder.

silde æggesalat

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *