Først steges løg og hvidløg let af i olien før chilien tilsættes. Ikke for lang tid, da hverken løg eller chili skal steges hårdt/brankes. Herefter ryger svampene i, og der skrues godt op for varmen … det tåler svampene nemlig godt, og de skal helst steges, ikke koges. Fløden hældes ved, der skrues igen ned for varmen; salt og peber ryger i, og den smages til. Lad det hele stå og simre samt reducere lidt.
Bøfferne (valgte denne gang nogle pæne 2 cm. tykke uden fedtmarmorering) krydres let og steges i max et par minutter på hver side. Tag bøfferne af panden og lad ligge og køle af. Ikke under staniol, da de kan ligge og stege videre herunder – de skal være røde/rosa.
Bacon steges helt sprødt, men ikke branket.
Makaroni koges, som der står på pakken :)
Når Makaronien er færdig, så vendes det hele godt i svampe-/flødesaucen og lægges på tallerkenen. Bøfferne (kølige) skæres i tynde skiver og anrettes ovenpå. Basilikum plukkes og med let overhåndskast spredes på tallerkenen inden, at tyndskåret bacon også smides ovenpå.
Bon Appetit!
4 personer
45 minutter
—
Salat:
- Ruccola
- Radiser
- Pære
- Granatæble
- Dressing af olivenolie, æble-eddike, salt og peber
Pasta:
- 1 spsk. Olivenolie
- 2 skalotteLøg
- 2 fed hvidløg
- 2 Chili (gerne godt oppe ad scoville skalaen)
- 4 Portobello svampe
- 50 g. Østershatte
- 4-5 cl. Madlavningsfløde
- 1/2 pk. Bacon
- Basilikum
- 500 gr. oksebøf
- Makaroni
Trackbacks & Pingbacks
[…] I måske kan huske, så har vi tidligere lavet en pasta-ret med oksefilet. Den var […]
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!