Denne opskrift giver de bedste knækbrød, som er super lækre og smagfulde. Faktisk behøver de hverken smør, ost eller syltetøj for at være uimodståelige – og er en snack i sig selv.
32 små stykker
ca. 1 time
ca. 1 time
—
- 1½ dl. havregryn
- 1½ dl. sesamfrø
- 1 dl. solsikkekerner
- 1 dl. græskarkerner
- 3½ dl. mel
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 1 dl. olivenolie
- 2 dl. vand
Først blandes de tørre ingredienser i en skål. Rør olie og vand i til dejen bliver en tyk grød.
Dejen giver 2 bradepander fulde, så start med at lægge halvdelen af dejen på et stykke bagepapir, læg et nyt stykke bagepapir ovenpå, og rul dejen tyndt ud så det passer til bradepanden. Fjern det øverste stykke bagepapir og rids knækbrødet i de ønskede størrelser. De bages ved 180 grader i varmluft ovn i 17-20 minutter.
Her efter gentages dette med den anden halvdel af dejen.
Elsker knækbrød og især hjemmelavet, de er bare bedre end de købte. Fin blanding af kerner, uhm glæder mig til at afprøve opskriften!
Ja, det er vildt lækkert med hjemmelavet knækbrød – vi synes næsten ikke det kan sammenlignes med det man køber :)