Hjemmelavet knækbrød

Denne opskrift giver de bedste knækbrød, som er super lækre og smagfulde. Faktisk behøver de hverken smør, ost eller syltetøj for at være uimodståelige – og er en snack i sig selv.

Hjemmelavet knækbrød


32 små stykker
ca. 1 time

  • 1½ dl. havregryn
  • 1½ dl. sesamfrø
  • 1 dl. solsikkekerner
  • 1 dl. græskarkerner
  • 3½ dl. mel
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl. olivenolie
  • 2 dl. vand

Først blandes de tørre ingredienser i en skål. Rør olie og vand i til dejen bliver en tyk grød.

Dejen giver 2 bradepander fulde, så start med at lægge halvdelen af dejen på et stykke bagepapir, læg et nyt stykke bagepapir ovenpå, og rul dejen tyndt ud så det passer til bradepanden. Fjern det øverste stykke bagepapir og rids knækbrødet i de ønskede størrelser. De bages ved 180 grader i varmluft ovn i 17-20 minutter.

Her efter gentages dette med den anden halvdel af dejen.

Hjemmelavet knækbrød

2 replies
    • Gitte og Mia
      Gitte og Mia siger:

      Ja, det er vildt lækkert med hjemmelavet knækbrød – vi synes næsten ikke det kan sammenlignes med det man køber :)

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *