polser-paa-grill

Sommer, solskinsvejr og pølser på grillen. De fleste elsker denne tid på året, og det hele bliver bare lidt bedre, hvis man selv laver grill pølserne… Og det er faktisk meget enkelt.

grill-polser

Denne portion er stor, da vi skal bruge mange pølser til en stor fest i august. Men start i det små, prøv dig frem, og du vil selv lave dine egne grillpølser i fremtiden.


ca. 40 små grillpølser
ca. 2 timer

  • 2,5 kg nakkefilet
  • 1-1,5 kg spæk
  • 3-4 løg
  • 6-8 æggehvider
  • ½-1 spsk fint salt
  • 2 tsk peber
  • Ca 10 meter svinetarme eller
  • 20 meter lammetarme

Krydderier og andre smagsgivere

  • Eksemplevis:
  • Persille
  • Hvidløg
  • Røget Paprika
  • Soltørrede tomater
  • Basilikum
  • Parmesanost
  • Chili
  • Ingefær
  • Æbler
  • Timian

Her har vi lavet af to pæne nakkefileter. Der er ca 5 kg nakkefilet, og to kilo spæk. Nakkefilet fås ofte på tilbud i dagligvarebutikkerne. Spæk skal man nok købe, enten i en dagligvarebutik med slagter, eller hos slagteren.

Til grill pølser, skal man bruge følgende: Svinekød, gerne med fedtindhold. Nakkefilet, udbenet skinke de fleste af de store stykker på grisen kan bruges. Spæk, der skal spæk i pølserne, for